Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility


COSTA PERRUQUER
Accessibilitat

Declaració d'Accessibilitat
Gener de 2024

https://www.costaperruquer.com
https://revista.costaperruquer.com

General

Costa Perruquer s’esforça per garantir que els seus serveis siguin accessibles a les persones amb discapacitat. Costa Perruquer vol garantir que el seu lloc web sigui més fàcil d’utilitzar i sigui més accessible per a les persones amb discapacitat, amb la ferma creença que cada persona té dret a viure amb dignitat, igualtat, comoditat i independència.

Accessibilitat a costaperruquer.com

costaperruquer.com posa a disposició el widget d’accessibilitat 'UserWay' que funciona amb un servidor d’accessibilitat dedicat. El programari permet a costaperruquer.com millorar el seu compliment de les Directrius d’accessibilitat al contingut web (WCAG 2.1).

Activant el menú d'Accessibilitat

El menú d’accessibilitat de costaperruquer.com es pot activar prement la tecla de tabulació quan es carrega la pàgina per primer cop o bé fent clic a la icona del menú d’accessibilitat que apareix a la pàgina. Després d'activar el menú d'accessibilitat, espereu un moment perquè el menú d'accessibilitat es carregui completament.

Exempció de responsabilitat

Costa Perruquer continua els seus esforços per millorar constantment l’accessibilitat del seu lloc i serveis, creient que és la nostra obligació moral col·lectiva permetre un ús sense problemes, accessible i sense obstacles també per a aquelles persones amb discapacitat.

En un esforç continu per millorar i solucionar els problemes d’accessibilitat, també escanejem regularment costaperruquer.com amb UserWay (https://UserWay.org/scanner) per identificar i corregir totes les possibles barreres d’accessibilitat del nostre lloc.

Tots els nostres esforços per crear totes les pàgines i continguts accessibles

Per aconseguir que costaperruquer.com sigui totalment accessible, és possible que alguns continguts encara no estiguin totalment adaptats als estàndards d’accessibilitat més estrictes. Això pot ser el resultat de no haver trobat ni identificat la solució tecnològica més adequada.

+ Informació

Si teniu dificultats amb qualsevol contingut de costaperruquer.com o necessiteu ajuda amb qualsevol part del nostre lloc, poseu-vos en contacte amb nosaltres durant l'horari comercial normal i estarem encantats d'ajudar-vos.

Contacteu-nos

Si voleu informar d’un problema d’accessibilitat, teniu alguna pregunta o necessiteu ajuda, poseu-vos en contacte amb nosaltres de la manera següent:

Email: costaperruquer@icloud.com

ADREÇA:

COSTA PERRUQUER INTERNACIONAL
Perruqueria i estètica avançada des de 1961

Amb nosaltres et sentiràs segur/a!!!
Atenem amb cita prèvia.

SEGUEIX-NOS:

IG: @costaperruquer 
Issuu: costaperruquer
X: @Costa_Perruquer
YT: costaperruquer
TikTok: @
encostaa


CONTACTE:

Telèfon: +34 972 570 461
WhatsApp: +34 609 386 651
Telegram: +34 609 386 651
eM: costaperruquer@icloud.com
Linktree: costaperruquer
Formulari: costaperruquer


CONNECTA AMB NOSALTRES:

© Copyright 2024 · Costa Perruquer Internacional
Declaració de Cookies · Privacitat i Termes Legals · Accessibilitat